Storhamar videregående skole / Elevtjenester / Biblioteket

Sist oppdatert 08.07.2012 17:41

Bibliotekar Annbjørg Håker

Bibliotekar Annbjørg. Foto: Siri Wieberg Klausen

Storhamar videregående skoles bibliotek skal være et sted for læring og informasjon. Det ligger på studiested Storhamar og er en arbeidsplass og et møtested for elever fra alle programområder.

Biblioteket er åpent i skoletiden og her kan du jobbe med prosjektarbeid og andre oppgaver. Du får hjelp til å finne fram i biblioteket og veiledning i bruk av bibliotekets ressurser. Ved behov kan vi låne inn fra andre bibliotek.

På biblioteket kan du slappe av med aviser, tidsskrifter, en god bok, tegneserier, treffe venner eller spille sjakk. Spør hvis det er noe du lurer på. Bibliotekar Annbjørg Håker er her for å hjelpe deg!

Hva biblioteket tilbyr

Biblioteket har en oppdatert bok- og DVD-samling. I skolens bibliotekbase kan du finne ut hva biblioteket har av bøker, lydbøker, tegneserier og DVDer. Nyhetene på biblioteket sjekker du ut her.

På biblioteket har vi også PC-stasjon med 4 maskiner som du kan bruke. Disse er koblet opp mot skriver.

Du kan få hjelp til å finne informasjon, både i bøkene og på nett.

Praktiske opplysninger

Lånetiden for bøker og lydbøker er 4 uker.

Lånetid for DVD er 1 uke.

Lån kan fornyes dersom ingen annen låner venter.

Dersom du ikke leverer lånet etter 2 purringer vil du motta regning.

Det er ikke tillatt å spise i biblioteket.

Mandag, tirsdag og torsdag kl 0800-1530

Onsdag kl 0800-1400