Retningslinjer for gjennåpning av skolen

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Viktig informasjon om delvis gjenåpning av skolen for yrkesfag elever på vg2 og vg3.

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.

Det blir en annerledes russetid i 2020, og årets russ må tenke mer på smittevern enn fest og moro.

Tiltak for elever som er i en vanskelig økonomisk situasjon

Illustrasjon - skilt med fortsatt stengt

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske. Det går mot gradvis åpning fra 27. april.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Oppdatert 30. mars.
Informasjon om undervisning, support og kontaktinformasjon til rådgivere ved skolen.