Åpen restaurant 25. februar

Elevene på restaurant- og matfag inviterer til fisk- og skalldyraften på Spiskammerset.

Åpen restaurant på skolen

Dato: torsdag 25. februar
Kl.: 16–19
Sted: skolens restaurant Spiskammerset 

Meny

4-retters eller 2-retters meny med fisk og skalldyr:

  • Laks og hyse rulade m/safrandressing og grisini
  • Fisk og skalldyrsuppe med foccacia
  • Pannestekt torsk m/ scampi og kamskjell, bakte grønnsaker, hvitvinssaus og pommes anna
  • Pasjonsfruktmousse, krokan flarn og pasjonsfruktsaus 

Bordreservasjon

Bransjestandarden følges på koronarestriksjoner. 

Reservasjon gjøres på: 

Husk å oppgi: 

  • Antall personer
  • Telefonnummer (kontaktperson i tilfelle smittesporing)
  • Klokkeslett for når du/dere kommer

Fisk og skalldyr - Klikk for stort bildeFisk og skalldyr Rudi Syversen

Til toppen