Informasjon til elever og foresatte

Oppdatert 30. mars.
Informasjon om undervisning, support og kontaktinformasjon til rådgivere ved skolen.

Elever som har spørsmål/ behov for samtale

Elever som har spørsmål eller har behov for en prat som ikke omhandler fag, kan kontakte skolens elevtjeneste. Rådgivere og miljøpedagog er tilgjengelig.
Ta kontakt på SMS eller epost.

Kontortid kl.08.00- 15.30 mandag til fredag.

Martin Slette - miljøpedagog

Karin Brandsnes - rådgiver

Gerd Vasaasen - rådgiver

Ved faglige spørsmål ta kontakt med faglærer innenfor kontortid kl. 08.00 - 15.30.
Andre spørsmål kan rettes til kontaktlærer.

Mobilskolemelding sendt 30. mars
Låne bøker til påske?

Har du lyst til å låne bøker til påsken, da kan du ta kontakt med Linda på biblioteket.
Du kan avtale et tidspunkt for å hente bøker, også på ettermiddagstid.
Vi kan ikke ta imot grupper.
Ta kontakt:

• Linda 922 01 647

Husk at du også kan lese og høre bøker på appen BookBites.

God påske!

Biblioteket på Storhamar vgs

Mobilskolemelding sendt 30. mars
Hei og god morgen alle elever,
Nå går vi inn i den siste skoleuka før påskeferie.
For de aller fleste føles det nok uvant å ikke treffe klassekameratene på skolen, og noen savner kanskje allerede skolen og vennene sine.
Når vi ikke kan møtes fysisk på skolen, slik vil er vant til, er det ekstra viktig at dere elever fortsetter å ha kontakt med hverandre utenom opplæringen. Så derfor oppfordrer jeg dere til å kontakt med hverandre og «være sosialt sammen» på FaceTime, Snap eller andre plattformer dere bruker, og gi hverandre en digital klem.
Hilsen rektor

Mobilskolemelding sendt 25. mars

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020. Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.
Kunnskapsdepartementet vil vurdere om det vil være mulig å gjennomføre muntlig eksamen. Dette vil bli besluttet etter påske.
Kunnskapsdepartementet ser nå på mulige løsninger for at privatistene skal kunne ta eksamen.
mer info på udir.no

Mobilskolemelding sendt 24. mars

Da kom myndighetene med beskjeden som vi nok hadde forventet, nemlig at skolen vår fortsatt vil være stengt til over påske, til og med 13. april.

Opplæringen vil derfor fortsette slik i den er i dag inntil videre.
Myndighetene presiserer at Coronatiltakene videreføres for å vinne tid, redusere smittespredning og til slutt slå ned Coronaviruset, slik at vi får hverdagen vår tilbake. Det er derfor svært viktig at vi alle sammen fortsetter å følge de nasjonale helserådene.

Ta godt vare på deg selv og de rundt deg!
Har du spørsmål eller trenger noen å snakke med, så er det bare å ta kontakt med skolen.
Følg informasjon på skolens hjemmeside og/eller skolens facebook side.

Hilsen rektor

Mobilskolemelding sendt 23. mars

Hei og god morgen alle elever!
Håper dere alle har hatt en god helg og at dere har hatt mulighet til å nyte litt frisk luft i det fine vårværet.
Nå går vi inn i en ny uke som er krevende for oss alle.
Vi strekker oss for å gjøre opplæringen så god som mulig for dere.
Har du spørsmål, så ta kontakt med skolen. Vi er her for deg!
Se skolens hjemmeside for mer informasjon.
Ønsker dere alle en fin uke!
… og husk; selv om vi ikke kan ringe på hos hverandre, kan vi ringe til hverandre,… så ring en venn!

Hilsen Rektor

Mobilskolemelding sendt 20. mars

Hei og god morgen alle elever.
Håper dere har hatt en innholdsrik og fin uke med mye god læring.
Dersom dere har spørsmål eller opplever utfordringer i skolehverdagen ta kontakt med skolen.
Vi er her for å hjelpe dere.
Ønsker dere alle en fin dag og etter hvert god helg! Ta vare på deg selv og de rundt deg!
Hilsen Rektor

Fjernundervisning

Skolen gjennomfører nå all undervisning som fjernundervisning på Teams.
IKT har daglig support på Teams for alle elever som har behov for dette.
Alle skolens elever oppfordres til å benytte teamet: IKT-support Storhamar vgs

Som elev har du ansvar for å være forberedt til undervisningen i henhold til timeplan.
Delta aktivt i undervisningen i alle skolefag.

Kontaktinformasjon til IKT

Andreas Utheim

• 958 47 007

Alexander Klakken Heggelund

Elever uten nettilgang

Skolen er stengt for undervisning, men vil holde åpent for elever som er uten nettilgang.
Foresatte/elev bes ta kontakt  med skolens Miljøpedagog ved behov, fortrinnsvis på SMS for å gjøre en avtale. Miljøpedagog tar imot elevene ved skolens hovedinngang og anviser til klasserom og grupperom, slik at vi unngår spredning av smitte.

Fravær

Fravær blir ført som vanlig. Elever bes kontakte sin kontaktlærer i forbindelse med sykdom/fravær.