Påskelunsj torsdag 30. mars

Elevene på kokk- og servitør inviterer til påskelunsj

Meny

Velg mellom 2 ulike 3-retters menyer. Du bestemmer deg for hvilken meny du ønsker når du ankommer restauranten. 

Meny 1

  • Forrett - gazpacho med foccaccia og creme fraiche
  • Hovedrett - lammeroastbiff sandwich med eggesalat og frisk salat
  • Dessert - creme cassonade

Meny 2

  • Forrett - speket andebryst med flatbrød, pisket rømme, appelsin og porsjerte rødbeter
  • Hovedrett - pannestekt kyllingbryst med tomatmozarella, rødløksspyd, safranris og paprikasaus
  • Dessert - sitronterte med marengs

Tre retters, inkludert ett glass med alkoholfri musserende vin koster kroner 250,-  

Åpningstid

Torsdag 30. mars
Klokken 11:00-14:00 (seneste tidspunkt for reservasjon kl 13:00)

Bord reservasjon

Reservasjon gjøres på e-post eller telefon.
Oppgi navn, telefonnummer, antall og tidspunkt. 

Klikk for stort bilde Illustrasjon