Meny
Velg mellom 2 ulike 3-retters menyer. Du bestemmer deg for hvilken meny du ønsker når du ankommer restauranten.
Meny 1
- Forrett - gazpacho med foccaccia og creme fraiche
- Hovedrett - lammeroastbiff sandwich med eggesalat og frisk salat
- Dessert - creme cassonade
Meny 2
- Forrett - speket andebryst med flatbrød, pisket rømme, appelsin og porsjerte rødbeter
- Hovedrett - pannestekt kyllingbryst med tomatmozarella, rødløksspyd, safranris og paprikasaus
- Dessert - sitronterte med marengs
Tre retters, inkludert ett glass med alkoholfri musserende vin koster kroner 250,-
Åpningstid
Torsdag 30. mars
Klokken 11:00-14:00 (seneste tidspunkt for reservasjon kl 13:00)
Bord reservasjon
Reservasjon gjøres på e-post eller telefon.
Oppgi navn, telefonnummer, antall og tidspunkt.
Illustrasjon