Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Torsdagens planlagte utdelinger av vitnemål og kompetansebevis ved Storhamar videregående skole avlyses.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

rødt-nivå

Kommuneoverlegen i Hamar kommune har besluttet at Storhamar vgs skal over på rødt nivå i uke 21.

elever med fane

Vi ønsker alle elever, foresatte og samarbeidspartnere en riktig god 17. mai

Av 114 tilbud i videregående skole som egentlig har for få søkere, blir 97 opprettholdt neste skoleår.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Elever som fikk elev-PC i 2019, betaler to egenandeler skoleåret 2020/2021. Faktura for siste avdrag betales 22. mai 2021.