Innlandstrafikk

Smittenivået varierer fortsatt fra kommune til kommune, noe som gjør at tiltakene på bussene også varierer og kan endre seg raskt. Få full oversikt her.

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Fisk og skalldyr

Elevene på restaurant- og matfag inviterer til fisk- og skalldyraften på Spiskammerset.

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Covid, smitte, corona illustrasjon.

Skolen er på rødt nivå mandag 18.01 og tirsdag 19.01
Informasjon om resten av uka kommer i løpet av tirsdag, etter regjerningen har hatt sin pressekonferanse

For å begrense økning i smitten i januar har regjeringen besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler bør gå over til rødt nivå uavhengig av det lokale smittenivået.

rødt-nivå

Julenisse med munnbind

Vi ønsker alle elever, foresatte og andre samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.