Elever møter næringslivet og lærebedrifter digitalt

Torsdag 27. januar arrangerer Arena Innlandet en digital møteplass mellom elever og næringslivet.

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Testing i stedet for karantene i Hamarregionen

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Koronavaksinering i Hamar kommune

Viktig informasjon fra Hamar kommune vedrørende vaksinering av elever på videregående skoler

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.