Innlandsmesterskap for restaurant og matfag

Storhamar kvalifisert til NM

Fylkesmesterskap i hudpleie

Kvalifisert til NM

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Grønt nivå fra 3. februar

Nasjonale lettelser påvirker testregime, isolasjonstid og tiltaksnivå ved skolen.  Betydelige lettelser i koronatiltak trådde i kraft fra 2. februar. Som følge av dette går Storhamar over til grønt nivå fra torsdag 3. februar. Lettelsene medfører endringer i testregime og isolasjonstid som er viktige å kjenne til for elever og ansatte.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Testing i stedet for karantene i Hamarregionen

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Koronavaksinering i Hamar kommune

Viktig informasjon fra Hamar kommune vedrørende vaksinering av elever på videregående skoler

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.