Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Skolen ble i dag, 14.12 informert fra kommuneoverlegen om at samtlige videregående skoler i Hamar-regionen skal over på rødt nivå, fra tirsdag 15.desember og frem til jul.

Koronavirus

Alle de videregående skolene i Hamar-regionen er tilbake på rødt nivå fra tirsdag 15. desember.

Vegetar rett

Elevene på restaurant og matfag inviterer til vegetaraften

Illustrasjonsbilde voksenopplæring

Voksenopplæring er en av vinnerne i fylkesbudsjettet for 2021-2024 etter den politiske  behandlingen.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Koronavirus

En person ved helsefag 2.trinn på Storhamar videregående skole har fått påvist covid-19 (koronavirus).

Tema jul

Tradisjonens tro blir det åpen restaurant med julemat også i år.

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Grunnet smittespredningen i Hamar-regionen er det besluttet at skolen fortsetter på rødt nivå inntil videre.