Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Viktig informasjon om delvis gjenåpning av skolen for yrkesfag elever på vg2 og vg3.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.

Utdanningsdirektoratet har kommet med oppdaterte råd om smittevern for ungdomsskole og videregående skole.

Det blir en annerledes russetid i 2020, og årets russ må tenke mer på smittevern enn fest og moro.

Tiltak for elever som er i en vanskelig økonomisk situasjon

Illustrasjon - skilt med fortsatt stengt

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske. Det går mot gradvis åpning fra 27. april.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.