Fisk og skalldyr

Elevene på restaurant- og matfag inviterer til fisk- og skalldyraften på Spiskammerset.

Covid, smitte, corona illustrasjon.

Skolen er på rødt nivå mandag 18.01 og tirsdag 19.01
Informasjon om resten av uka kommer i løpet av tirsdag, etter regjerningen har hatt sin pressekonferanse

For å begrense økning i smitten i januar har regjeringen besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler bør gå over til rødt nivå uavhengig av det lokale smittenivået.

rødt-nivå

Julenisse med munnbind

Vi ønsker alle elever, foresatte og andre samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Skolen ble i dag, 14.12 informert fra kommuneoverlegen om at samtlige videregående skoler i Hamar-regionen skal over på rødt nivå, fra tirsdag 15.desember og frem til jul.

Vegetar rett

Elevene på restaurant og matfag inviterer til vegetaraften

Illustrasjonsbilde voksenopplæring

Voksenopplæring er en av vinnerne i fylkesbudsjettet for 2021-2024 etter den politiske  behandlingen.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.