Illustrasjonsbilde voksenopplæring

Voksenopplæring er en av vinnerne i fylkesbudsjettet for 2021-2024 etter den politiske  behandlingen.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Koronavirus

En person ved helsefag 2.trinn på Storhamar videregående skole har fått påvist covid-19 (koronavirus).

Tema jul

Tradisjonens tro blir det åpen restaurant med julemat også i år.

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Grunnet smittespredningen i Hamar-regionen er det besluttet at skolen fortsetter på rødt nivå inntil videre.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Alle med symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon eller andre symptomer som kan skyldes covid-19 må melde seg til testing.

Grunnet smittespredningen i Hamar regionen er det besluttet at skolen fortsetter på rødt nivå inntil videre.
Skolen følger alternativ plan for undervisning.
Klasser som ikke står i planen har undervisning på TEAMS

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.