Åpen restaurant - Havets festbord
Torsdag 8. februar blir det åpen restaurant med 7 spennende retter.
Åpen restaurant
Elevene ved kokk- og servitør ønsker velkommen til havets festbord med 7. retters meny.
Menyen
- krabbe-terte med pisket pepperrot- og dillrømme
- pannestekt kamskjell med persillerotkrem, syltede epler og persilleolje
- tempuramaki med torsk, chilimajo og fritert tang
- skrei i skummet suppe med rogn og syltede rødbeter
- moules et frites: blåskjell kokt på norsk eplemost, friterte poteter og einebærmajones
- minitaco med marinert regnbueørret, guacemole & mangosalsa
- sitronsorbet, sjokolademarquise, bakt hvit sjokolade
Bord reservasjon
På grunn av begrenset antall plasser er det nødvendig med reservasjon på forhånd. Ved reservasjon på e-post, husk å oppgi:
- navn
- antall personer
- kl. (16-18)
- telefonnummer
Reservasjon kan også gjøres på telefon 91803443
Pris 400,- per person.
Velkommen!
Dekket bord Storhamar vgs
Storhamar vgs
Sist endret 02.02.2024 13.42