Åpen restaurant
Elevene på kokk- og servitør ønsker velkommen til en 4-retters viltmeny i skolens egen restaurant, Spiskammeret. Denne gangen blir det med aperitiff.
Meny
- Pannestekt duebryst med pastinakkpurè, syltet delikatesseløk og cumberlandsaus.
- Langtidsbakt reinsdyrstek med rosmarinsaus, hasselbackpoteter, smørdampede rotgrønnsaker og sopp.
- ost: blå viking fra Snertingdal med akevittmarinerte kirsebær og eplesirup.
- tolags isparfait med smak av tyttebær og blåbær servert med rista hasselnøtter.
Bord reservasjon
På grunn av begrenset antall plasser er det nødvendig med reservasjon på forhånd.
Ved reservasjon på e-post, husk å oppgi:
- navn
- antall personer
- telefonnummer
Reservasjon kan også gjøres på telefon 91803443
Pris 350,- pp inkl alkoholfri aperitiff.
Dekket bord Storhamar vgs
Storhamar vgs