Helge- kasse

Salg av matkasse med 3-retters meny. 

Matkasse

Elevene på vg2 kokk- og servitør tester ut konseptet matkasse i en helge variant, helge-kasse.

Kassen består av en tre- retters meny, hvor det meste av maten er ferdig tilberedt.

Meny

Meny for 2. mai:

  • Forrett: Andeconfit med honningmarinerte nøtter og bakverk
  • Hovedrett: Marinerte lårskiver av lam, provensalsk potetsalat, tomatsalat caprese
  • Dessert: Jordbærmousse på nøttebunn med jordbærcoulis

Bestilling

Helge-kassen må bestilles på forhånd, husk å oppgi antall porsjoner og telefon nummer.

Bestillingen er forpliktende. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.

Bestilling gjøres på e-post til anekar@innlandetfylke.no

Utlevering og betaling

Helge- kassen hentes i skolens egen butikk, torsdag 2. mai mellom kl 14.00-15.00

Pris pr porsjon 225 kr.

Betaling med Vipps ved henting. 

Brun pose med skrift god helg - Klikk for stort bildePose med mat Storhamar vgs