Matkasse
Elevene på vg2 kokk- og servitør tester ut konseptet matkasse i en helge variant, helge-kasse.
Kassen består av en tre- retters meny, hvor det meste av maten er ferdig tilberedt.
Meny
Meny for 2. mai:
- Forrett: Andeconfit med honningmarinerte nøtter og bakverk
- Hovedrett: Marinerte lårskiver av lam, provensalsk potetsalat, tomatsalat caprese
- Dessert: Jordbærmousse på nøttebunn med jordbærcoulis
Bestilling
Helge-kassen må bestilles på forhånd, husk å oppgi antall porsjoner og telefon nummer.
Bestillingen er forpliktende. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Bestilling gjøres på e-post til anekar@innlandetfylke.no
Utlevering og betaling
Helge- kassen hentes i skolens egen butikk, torsdag 2. mai mellom kl 14.00-15.00
Pris pr porsjon 225 kr.
Betaling med Vipps ved henting.
Pose med mat
Storhamar vgs